Privacyverklaring – EW Consult

Hier vind je de privacyverklaring van EW Consult. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door EW Consult.

1     Inleiding

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Je leest op dit moment de privacyverklaring van EW Consult. EW Consult is een adviesburo op het gebied van arbo, veiligheid en gezondheid. Wij verzamelen eigenlijk alleen jouw gegevens wanneer jij zelf contact met ons opneemt. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door EW Consult, neem dan gerust contact op via info@ewconsult.nl.

2     Doel gegevens

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met EW Consult via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, je e-mailadres en je opmerking/vraag. Meer wordt er niet van je gevraagd.

Via EW Consult worden in beperkte mate gegevens verzameld om de website te verbeteren. Dit gebeurt via wordpress. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals hoeveel personen de website bezoeken of de pagina’s die je bezoekt.

EW Consult verstuurt geen nieuwsbrieven en geeft geen informatie door aan derden.

3     Ontvangers

De gegevens die EW Consult ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v. wordpress en outlook. De e-mail van EW Consult wordt gehost bij outlook. Als jij contact opneemt via het contactformulier, nemen wij via outlook weer contact met jou op.

4     Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door EW Consult, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Op het moment dat je contact opneemt met EW Consult via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

De gegevens die wordpress op de website verzameld zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen wordpress.

5     Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door EW Consult of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

6     Jouw rechten

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij EW Consult vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar EW Consult. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij EW Consult vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. Je hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat EW Consult niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

7     Plichten

EW Consult verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van EW Consult via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om op jouw vraag/opmerking te kunnen reageren.  Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan EW Consult de betreffende dienst niet aanbieden.

EW Consult behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer EW Consult dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van EW Consult te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens:

Ellen Wissink – EW Consult
06-26902605
info@ewconsult.nl
KVK-nummer: 67160883