Info

EW Consult wordt geleid door Ellen Wissink, een ervaren adviseur op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid en een gecertificeerd arbeidshygiënist. Ellen adviseert bedrijven op een efficiënte, daadkrachtige en praktijkgerichte wijze. Bedrijven moeten verder kunnen met haar adviezen. Ze werkt graag in een coachende, sturende rol en zorgt er hierbij voor dat medewerkers kritisch kunnen gaan kijken naar hun eigen bedrijfsprocessen.

Klanten omschrijven Ellen als daadkrachtig, procesmatig, resultaat- en klantgericht en energiek: een denkende doener. Ze zorgt voor overzicht en voortgang.

Ellen Wissink is tevens partner bij PreventPartner, een coöperatie van deskundige en ervaren adviseurs op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. PreventPartner is één van de grootste adviesorganisaties in Nederland voor arbo advies. Co-creatie en samenbrengen van kennis en kunde zijn belangrijk in de werkwijze van PreventPartner. Bij PreventPartner is Ellen lid van het Expertisecentrum Toxische Stoffen (ECTS) en het Expertisecentrum Brandweer.

EW Consult werkt samen met diverse ervaren adviseurs op het gebied van veilig en gezond werken. Projectaanpak is mogelijk van klein tot zeer omvangrijk. Werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in het Nederlands en Engels.

Vrijblijvende offertes kunt u telefonisch aanvragen (06-26902605), via info@ewconsult.nl of via het contactformulier.